New use equipment for production of сheese sheeps of milk

  • V. Nechmilov
Keywords: new equipment, solid cheese, work effectiveness, private farms

Abstract

The results of researches on development of universal technological equipment for shaping and samopressovanyya brine cheese-brynza, which is intended for the farmer economies with the total number of livestock of to 50 milch ovtsematok, are resulted. 

References

Барабанщиков Н.В. Молочное дело / Н.В. Барабанщиков. – М. : Агропромиздат, 1990. – 350 с.

Биркович И.И. Переработка овечьего молока, полученного при механическом доениии овец / И.И. Биркович // Тезисы докл. ХХ конф. молод. ученых “Актуальные вопросы обеспечения АПК”. – Херсон, 1993. – С. 10–12.

Рамазанов И.У. Комплект оборудования для производства рассольных сыров / И.У. Рамазанов, А.Н. Мангуш, С.Н. Пономарев // ХХІ Междунар. молочн. конгресс. – М., 1982. – Т. 1. – С. 287–288.

Рекомендації з організації виробництва розсільної бринзи в умовах фермерських господарств / [Ренсевич О.О., Луценко М.М. та ін.]. – К., 2005. – 28 с.

Сокол О. Основні тенденції розвитку вівчарства в Україні і світі / О. Сокол // Тваринництво України. – 2003. – № 4. – С. 4–6.

Section
Agricultural sciences (animal husbandry)