The influence of biological and mineral preservative on the digestibility of nutriments by sheep in time the canning of the wet sorghum corn
Abstract
Here is showed the influence of biological and mineral preservative based on white mustard and analcime flour for consuming canned sorghum corn and digestibility of nutriments by sheepReferences
Нові консерванти і технології кормів / [М.Ф. Кулик, В.Ф. Петриченко, Т.В. Засуха та ін.]. – Вінниця : Тезис, 2004. – 320 с.
Сучасні та перспективні технології зберігання і використання вологого зернофуражу / [М.Ф. Кулик, Т.В. Засуха, О.В. Жмудь та ін.]. – К. : Світ, 2000. – 246 с.
Проворна Л.М. Сорго – перспективна кормова культура для виробництва повноцінних високоякісних кормів / Л.М. Проворна, Ю.Л. Олефіренко, А.І. Овсієнко // Корми і кормовиробництво. – 2009. – № 65. – С. 34–39.
Созінов О.О. Агросфера як провідний фактор сталого розвитку України / О.О. Созінов, Р.І. Бурда, Ю.О. Тараріко // Вісник аграрної науки. – 2004. – № 10. – С. 5–13.
Шепель Н.А. Сорго / Н.А. Шепель. – Волгоград : Комитет по печати, 1994. – 448 с.
Сорго: уже не альтернатива, а традиція / Internet resources: http://www.agrosoyuz.com/press-centr/news/detail.php?ID=39